EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

VASÁRNAPI EBÉD

Vasárnap nem csak a nagyi főztje lehet igazi, vasárnapi ebéd! Hozd össze az egész családot és töltsétek alkalmanként a hét utolsó napját egy-egy különlegesebb helyszínen! Mutatjuk hova érdemes menni!


Bohém étterem

Különleges élmény a Müpa falain belül ebédelni. Igazi kulináris élmény a hagyományos ételek keveredése az újító fogásokkal. A család minden tagja biztosan megtalálja a kedvére valót, mivel gyerekmenü is található az étlapon. A desszertekre is érdemes helyet hagyni a gyomrunkba, ellenállhatatlanok!

 

Salon Étterem

A Salon étterem az „Esszenciális magyar gasztronómia” műhelye, mely a szépségéről híres New York Palotában kapott helyet. Egy igazi különleges és elegáns vasárnapi ebéd helyszínére. Több fogásos menükből tudunk  válogatni, de egytál ételek is megtalálhatóak az étlapon. Az átelek minőségéról és az ízekről a salon étterem séfje, Wolf András gondoskodik.

 

Séf Asztala

Ha a vasárnapi ebéd neked sem múlhat el rántott hús nélkül, akkor a WestEnd igazán minőségi étterme vár Téged és családod egy kiadós shoppingolás után egy kiadós lakomára! Különböző húsok és köretek közül válogathatsz! A krumplinudlit pedig semmiképp ne hagyd ki!

 

 

Városliget Café & Étterem
A városligeti tó partja meghitt helyszínéül szolgálhat vasárnapi ebédünknek! Magyaros ételek mellett a különlegesebb és újragondolt fogások is helyet kaptak az étlapon. A snackek, mint a langalló az egyik kedvencünk! Napsütéses időben a terasz is nyitva áll! 

Bárhova is megyünk a család az egyik fontos kelléke a vasárnapi ebédnek, a jó ételek pedig hab a tortán!

Nézz küröl az Eventrend Club APPban, mert kuponajánlataink között számos családi ajánlat vár!
 

 
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?