EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

#ÜDVAKLUBBAN!

Egy éve, hogy elstartoltunk az Eventrend Club applikációval és mára egymást érik az újabb és újabb meglepetések, ajánlatok! 


Szuper csapatunknak köszönhetően Budapesten kívül immár nem csak Bikácson (Zichy Park Hotel), de Siófokon (Residence Hotel Balaton) is találkozhatsz elfogadóhelyünkkel, ahol jobbnál jobb ajánlatokkal és lehetőségekkel várunk, ha klubtag vagy!

Cégcsoportunk két sztárszakáccsal is büszkélkedhet: Krausz Gábor a BRKLYN, Wolf András a Séf Asztala elfogadóhelyeken főz és alkot ellenállhatatlan fogásokat! Teraszaink (Evezős, BRKLYN, Tóterasz, PRE-GO) egész nyáron egyedi ételekkel és hűsítő italokkal várnak Titeket is! 
Azonban nem csak az egyes gasztro helyek kapcsán készülünk Nektek hónapról-hónapra szuper ajánlatokkal, de nyár eleje óta egységesen a Bringásokra is gondoltunk (Bringás Menü)! A PRE-GO mellett augusztustól az Evezősben is elérhető a külön, csak applikációval választható Bringás Menü!
A napokban pedig JÖÖÖÖN a Tökmag Menü, mert a legkissebbeket is imádjuk! A PRE-GO, Séf Asztala, Evezős és Zichy Park Hotelben külön gyerekmenüvel készülünk, amelyhez gyűjthető Minion figurákat adunk ajándékba!

Kövessetek minket és csekkoljátok az applikációt, mert ha hiszitek, ha nem, a java még csak most jön!

#eventrendclubapp
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?