EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

Tök jó dekor

Ha már unod, hogy elfogyaszd, faragj belőle koponyát! Vagy bármi mást… Kedvenc őszi vitaminbombánk ugyanis nem csak az októberi menük alappillére, bombasztikus lakás dekorációkat is készíthetsz belőle! Pörgess lejjebb, ha egy kicsit inspirálódnál!


 

A legkézenfekvőbb, az igazi halloween-i kincs, a rémisztő tök pofa. Lékeld meg a fényesre törölt tököt, majd kapard ki a tök belsejét, hogy minél tovább elálljon. Fogj egy éles kést és vájd ki a filccel előre berajzolt formát. Legnagyobb segítségedre egy hosszú, éles penge lesz!

 

 

Díszítsd a kertet és az erkélyt különböző színű és formájú tökökkel. Válogass össze pár sérülésmentes, csinos darabot és helyezd őket egymás mellé, mint egy sormintát, vagy csak úgy véletlenszerűen szórd szét a kert különböző pontjain. Már önmagában olyad dekoratív kis figura, hogy nem is kell mellé semmi más.

 

 

Igazán különleges őszi koszorút készíthetsz a kisebb tököcskékből és néhány egyszerűen beszerezhető apróságból. Egy natúr koszorúra ragasztópisztollyal illeszd rá a neked tetsző őszi kincseket, mint például egy szép, fényes gesztenye, hagyd megszáradni és már kész is vagy!

 

A lakás legvagányabb dísze lesz az egyedien megfestett tök! Határ a csillagos ég, engedd szabadjára a fantáziád és a kreativitásod! Kedvencünk a fekete alapon arany pöttyös, de egy sima fehér is igazán elegánsan mutat!

 

Hívd össze a barátokat, készítsetek egy különleges, őszies ízvilágú gin&tonic-ot és kezdjetek neki együtt a dekorálásnak, pár koktél után őrült jó tökfaragó buli fog kerekedni, meglátod!

 

Még több szuper tippért és a szezon kedvenc gin&tonic receptjéért tarts velünk és kövesd Facebook és Instagram oldalunk is, hogy semmiről nem maradj le! 
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?