EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

TÉLI PROGRAM

Szuper téli program Budapesten!

 

Télen a hideg idő lehet sokunkat elrettent a kinti időtöltéstől, de jobbnál jobb programok várnak ránk ebben az időszakban is! Mutatjuk is, hogy hova érdemes látogatni!


Ha kint tervezünk egy baráti programot szervezni az egyik legjobb választás a Városligeti korcsolyázás. A Műjégpálya Európa egyik legnagyobb korcsolyapályája. 1870. január 29-e óta nyitva áll a korcsolyázni vágyók előtt. A hivatalos megnyitó Rudolf koronaherceg társaságában zajlott. Azonban ez nem volt egy egyszerű feladat, ugyanis a Pesti Korcsolyázó Egyletnek kitartó közbenjárása után kapott csak engedélyt a városi tanácstól, hogy minden télen a tó egyik részét korcsolyapályaként használhassák.

Ma már viszont semmi akadálya annak, hogy kedvünkre használjuk a korcsolya pályát!

Nyitvatartása: hétfőtől péntekig: 9:00-13:00 és 17:00-21:00 között, szombaton: 10:00-14:00 és 16:00-21:00 között valamint vasárnap 10:00-14:00 és 16:00-20:00 között várja a vendégeket.

Oktatásra illetve más rendezvényekre is van lehetőség jelentkezni.

Jegyárak 1000-2000 Ft között vannak.

További információért látogasd meg az oldalt: https://www.mujegpalya.hu/hu

 

A kinti korcsolyázás után pedig jól tud esni egy forró ital és vacsi a Hüttében. Keresd az Eventrend Club APPon a kedvezményeket és akciókat, hogy kerek legyen a program!

 
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?