EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

A Római mindenkié

Itt a tavasz, nyakunkon a nyár...ilyenkor mindenkinek felpezsdül kicsit a vére, beindulnak a szabadtéri szórakozóhelyek, kinyitnak a teraszok. Ha a városi benzingőz helyett valami frissebbre vágynál, irány a Római!


 

A belvárosi nyüzsiről itt se kell lemondj!

Jó idő esetén már hétköznap délután is egyre több kikapcsolódni vágyó sütkérezik a Római part közkedvelt teraszain. Zsibogásból itt sincs hiány!

 

Csendes zegzugok a romantikát kedvelőknek!

Ha mégis inkább kettesben élveznétek a Duna-part romantikáját, közvetlen a vízpartra sétálva egy puha takarón is csaphattok egy kellemes romantikus estét. Készítsetek be pár finom szendvicset, nassolni valót, a jéghideg fröccsért pedig csak pár lépést kell tegyetek a vendéglátóhelyekig!

 

A vízpart önmagában is elég vonzerő…

Hát még a város közelsége, a friss levegő, a hömpölygő Dunába süllyedő lemenő napkorong látványa és a szabadság, amit a Római hangulata ad. Mi imádjuk!

 

 

A Római a barátokkal is tökéletes választás!

A piknik a haverokkal is óriási buli! Szervezz a csapatnak egy felejthetetlen mini fesztivált! Pakoljatok össze pár plédet, gyereket, kutyát, a palacsintáért meg a frissítő korsó sörökért pedig irány az Evezős sörkert!

 

Friss levegő!

Egész nap az irodában kuksoltál? Itt az ideje kicsit kikapcsolni! Szellőztesd ki a fejed egy pohár limonádé és a barátok társaságában.

 

A Római part a sportos hangulatban levőknek is kedvez!

Az országszerte több nagyvárosban jelen lévő szabadtéri street workout pálya olyan, mint egy felnőtt játszótér. Így igazi móka a testedzés is!

 

 

A Római a biciklivel érkezők paradicsoma!

A Margit-hídtól Szentendre irányába mindenképp szusszanj egyet a dunai panorámát csodálva! És ne feledd, hidratálni kötelező!

 

Az apróságoknak igazi kincsesbánya a Duna part!

Kagylót gyűjthetnek, homokvárat építhetnek, szebbnél szebb darabokat választhatnak kavics gyűjteményükbe! A friss levegőn könnyebben megy a délutáni alvás, és ha még egy kis palacsinta is becsusszan a nap végén, egész biztos, hogy mindenki elégedetten távozik majd…

 

A négylábúakkal érkezők is szabadon bóklászhatnak kedvencükkel!

A legtöbb helyen kutyatállal, friss vízzel kedveskednek bundás barátainknak, a véletlen elhullott sültkrumplivadászat pedig külön kihívás az ebeknek…

 

Nosztalgia ízek!

És végül, de nem utolsó sorban, ki ne hagyd az Evezős Sörkert legendás halászlevét, sült kolbászát, vagy hekkjét! Nyáron retro party, élő zenés estek, minőségi, friss ételek. A jó társaság is garantált!

 

Lesd meg, milyen kedvezményeket nyújt az Eventrend Club tagságod az Evezősben!

 

Rómaira fel!
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?