EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

Pontgyűjtés, pontbeváltás

Elfogadóhelyek: Az Eventrend Holding vendéglátóhelyein használhatod klubtagságod.

Klubajánlatok: Minden egység számos ajánlattal vár, melyet kizárólag az Eventrend Club tagjai vehetnek igénybe. Ehhez nem kell pontokat gyűjteni, csak figyelemmel kísérni az Elfogadóhelyek folyamatosan megújuló Klubajánlatait

Ajánlatainkat a legnépszerűbb helyeken használhatod! Mindig a legjobb és legfrissebb lehetőségeket, ételeket és programokat élvezheted!

Már rendeléskor jelezd Klubtagságod a felszolgálónak. Így biztosíthatod, hogy minden klubtagsággal járó ajánlatot, előnyt és kedvezményt igénybe tudj venni.

Nincs más dolgod, mint betérni bármelyik elfogadóhelyünkre, ott megmutatni Klubkártyád, vagy az alkalmazásban az AZONOSÍTÓD, és jelezned a személyzetnek, hogy az adott hely melyik KLUBAJÁNLATÁT kéred!

Keresd rendszeresen új ajánlatainkat, és ne maradj le egyről sem! Töltsd le applikációnkat, hogy biztosan naprakész legyél! (App Store, Google Play)

Pontgyűjtés: Minden nálunk elköltött 100 forint után 10 klubpont kerül pontszámládra. Összegyűjtött pontjaid 36 hónapon belül használhatod fel. A pontok le nem vásárolhatók, készpénzre nem válthatók.

Kuponok vásárlása-felhasználása: Az összegyűjtött pontokat kuponokra válthatod. A kuponokat a weboldalunkon és az applikációban is megvásárolhatod. Pontegyenleged és megvásárolt kuponjaid itt is megnézheted, valamint az applikációban a Profil oldalon találod meg.

Akár az applikációban, akár a weboldalon vásárolod meg a kuponokat, azok a központi adatbázisunkban megjelennek. Így a kuponokat nem szükséges előre kinyomtatnod.  Ha jelzed a felszolgálónak, hogy klubkártyáddal fel szeretnéd használni a megvásárolt kuponokat, nincs más teendőd, mint átadni Klubkártyádat, vagy bemutatni az alkalmazásban az AZONOSÍTÓD.

A megvásárolt kuponok a feltüntetett határidőn belül használhatók fel. 

Szeretettel várunk éttermeinkben!  

Élvezd a klubtagságod minden előnyét!New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?