EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

Vadregényes Városliget

A Városligetben minden megtalálható… A kedvenc Állatkertünk, a gyerekkort idéző Vidámpark, a nosztalgia vasút és az ugráló park emléke, csónakázó tó, Lehner Ödön és Kós Károly, art deco és szecesszió, sós perec és főtt kukorica, Vajdahunyad vára és romkocsmák… a felsorolás végtelen.

Mutatjuk mi az az öt dolog, amiért érdemes kilátogatni a Városligetbe egy napsütéses hétévégén!


Széchényi Gyógyfürdő és Uszoda.

Kevés olyan turistával tudunk összefutni Budapesten, aki kihagyná a liget csodaszép fürdőjét, a “Szecskát”. Nem elég, hogy egy építészeti remek, szép időben a napsütést élvezhetjük a szabadtéri medencék partján, télen a gőzölgő gyógymedencében olvaszthatjuk ki jégcsappá fagyott testünk. Ha játszanánk egy laza sakk mérkőzést nyugdíjas éveit élvező úriemberekkel, vagy épp futurisztikus fürdőpartyra vágyunk, irány a Széchényi!

 

 

Kutyaparadicsom.

A 2018 tavaszán átadott városloigeti kutyapark egy igazi élménypark négylábú barátaink számára. Több, mint 5000 négyzetméteren élvezhetik az ebek és a gazdik a hangulatos, parkos környezetben létrehozott kutyafuttatót. Selymes, füves talaj, árnyas, fás terület, ásásra alkalmas homokozó és kutya pancsoló várja az ide érkezőket. Játékra fel!

 

 

Gasztro kalandok.

A Városligetből nem lehet üres hassal hazamenni. A folyton költözködő romkocsmák, vattacukros bódék és kukoricás standok mellett igazi unikumnak számít a boldog békeidők hangulatát idéző Városliget Café & Restaurant, ahol magyaros klasszikusok mellet modern gasztro újdonságokat is kóstolhatsz, ha pedig közvetlen a csónakázó tó mellett frissítenéd fel magad egy itallal és egy kis street food csemegével, sétálj le a Tópartra, ahol a kicsiket Tökmagmenüvel és ajándék Minyon figurával várják!

 

 

Kultúra.

Színvonalasabbnál színvonalasabb állandó és időszakos kiállításokkal vár a Hősök tere két oldalán a Műcsarnok, illetve a Szépművészeti Múzeum. A Kisföldalatti és a Vajdahunyad vára komoly történelmi és építészeti érték, a Hősök tere pedig kötelező selfie pont a Budapestre érkezőknek!

 

Kicsiknek & nagyoknak is kaland!

Európa egyik legcsodálatosabb, folyamatosan bővülő és megújuló állatkertje a hét minden napján fogadja az ifjú természettudorokat. Állandó programokkal, nyári koncert estekkel, napközis táborral és végtelen élménnyel vár a Fővárosi Állat- és Növénykert. Ha pedig kicsit megmozgatnád magad és a családot, tekerjetek egy nagyot, rollerezzetek, görkorizzatok a békés, hangulatos, fás környezetben! Ha pedig romantikus kikapcsolódásre vágytok, próbáljátok ki csónakázást a liget közepén, télen pedig korcsolyára fel!

 

 

 

Ha kedvezményesen szeretnéd élvezni a Városliget Café & Restaurant vagy a Tópart finomságait, használd ingyenesen letölthető applikációnk! További részletekért pedig böngészd weboldalunkat!

 

 
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?