A MÜPA megújult étterme izgalmas fogásait Krausz Gábor kreatív séf állította össze. A menün olyan ételek kaptak helyet mint a Paradicsomos Arancini parmezános rukkola saláta füstölt cheddarral, vagy a Füstölt Kacsamell Saláta, pecorino sajttal, bébi spenóttal, pirított mandulával, francia babbal és bacon vinaigrettével, ami igazi gourmet választás. Az egyik főétel különlegesség a P’art Bagel Burger, füstölt cheddarral, lilahagyma chutneyval, bacon majonézzel és háromszor sült burgonyával. Desszertnek pedig a szezon ajánlata a Sütőtök Panna Cotta, tökmag grillázzsal és fehércsokoládéval.
Tökéletes helyszín lehet egy kellemes téli ebédre a MÜPA-ban tett látogatás után, egy pihentető kávézásra a Duna-parti sétát követően vagy egy különleges üzleti vagy privát vacsorára a budapesti éjszakában.