EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

Legjobb saláták Budapesten

Érdemes kicsit nagyobb hangsúlyt fordítanunk az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásra. Összeszedtük nektek a legjobb salátákat az Eventrend Club App elfogadóhelyeiről!

 

 

 


Városliget café saláta

 

 

Séf Asztala

 

A finom rántott husik és kolbászok mellet a Séf Salátája is helyet kapott az étlapon. Nyugi ez is tartalmazza a híres rántott húst, de egy kicsit könnyebb salátaágyon. Érdemes kipróbálni!

 

Városliget & Café

 

Megannyi finomság közül a saláták is kiemelt helyet kaptak a listánkon. A klasszikus cézár saláta mellet egy különleges füstölt pisztrángfilés liget saláta is a kedvencünk lett.

 

P’Art Bisztró

 

A megújult P’Art Bisztró egyik kiemelt finomsága a Sült Cékla Saláta karamellizált dióval gránátalmával és friss kecskesajttal egy igazán jó választás lehet.

 

PRE-GO

 

Igen, ide elsősorban a mennyei tészták miatt jövünk, de próbáld ki a salátáikat is! A tonhal saláta mediterrán ízvilága vagy a görög saláta fetával igazán frissítő!

 
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?