EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

Kutya etikett

Újabban egyre több vendéglátóhelyre lehetőségünk van magunkkal vinni legkedvesebb négylábú barátaink, sőt külön kutyabarát címkével is találkozhatunk, miközben éttermek után kutatunk! Figyelembe kell azonban vennünk, és tiszteletben kell tartsuk, hogy a mi kis szőrösünknek nem mindenki örül annyira, miközben jóízűen falatozik! Mutatjuk, mik azok a pontok, amire mindenképp érdemes odafigyelni, ha kutyusunkkal indulunk útnak!


 

Mindig érdeklődj foglalásnál, magaddal viheted-e a kutyusod!

Már rengeteg helyen szeretettel látják a kis barátod, mégis érdemes előre érdeklődni, bemehet-e veled, nehogy kellemetlen meglepetés érjen érkezéskor!

 

A kutyád tartsd mindig magad mellett!

Bár sokan kifejezetten örülnek a kutyatársaságnak, semmiképp ne engedd neki hogy felugorjon a székre, az asztalra, berendezésre, más vendégekre.

 

 

Jól nevelt, ember-, és kutyabarát ebbel szép az élet!

A szocializálódás rettentő fontos egy kutyus számára, már baba korban érdemes közösségbe járni vele, hogy megszokja mások jelenlétét! Később is hálás leszel emiatt magadnak, ha biztonságosan magaddal viheted bármilyen környezetbe a kis haverod!

 

Külön kérj, vagy vigyél magaddal kutyatálat!

Nagyon sokszor azonnal kiszúrják a kis kedvenced és kérés nélkül hoznak neki is egy tál frissítő vizet, s bár ez igazán figyelmes és kedves, ha mégse így történne, ne vedd zokon! Nem mindenki nőtt föl kutyatársaságban, nem mindenkinél alapvetés, hogy a veled érkező négylábút is azonnal kiszolgálja, illetve teltház esetén első körben a kutyus vize lemaradhat a rendelésből...Ilyenkor kérj nyugodtan neki egy tál vizet, másodszorra nem fogják elfelejteni!

 

Ne engedd kutyádnak, hogy mástól ételt kérjen, vagy engedély nélkül másik asztalhoz menjen!

Az előző okokból kifolyólag kizárólag pórázon vidd magaddal az ebet és az ott tartózkodás ideje alatt végig tartsd magad mellett! Egy kevésbé kutyás illetőnek nagyon kellemetlen élmény, ha két falat közt egy hideg kutyanózi kerül a képbe! Ha a hely kifejezetten kutyabarát és elengedheted a kutyust, ezesetben is kizárólag jól behívható, szociális kutyust engedj szabadon randalírozni!

 

 

Figyelj a szükségleteire!

Ha két, három órát egy helyben fekszik, hamar elunja magát a kis barátod! Egy-két óránként sétálj vele pár percet a szabadban, hogy átmozgathassa elgémberedett tagjait, illetve hátha rájön a szükség!

 

Mindig legyen nálad jutalomfalat!

Bármikor történhet olyan váratlan esemény, ami megijeszti, kizökkentheti a kutyád! Ilyen esetekre tökéletes megoldás, ha magaddal viszed a kedvenc harapnivalóját. Könnyebb őt megnyugtatni, magadhoz hívni egy kis motiváló virsli falattal….

 

Fokozottan figyelj a tisztaságra!

Esőben, piszkos, lucskos időben mind az emberi talpakon, mind a kutya tappancsokon érkezik némi sár az étterembe… Ezt nehéz kivédeni, de alapvetően mindig ápoltan, tisztán, egészségesen vidd közösségbe a kutyusod!

 

Fő a (kutya) békesség!

Ha van az étteremben másik kutyus, mindig érdeklődj, mennyire szereti, viseli másik kutyus társaságát! Ha inkább ember-, mint kutyabarát, lehetőleg kérd az asztalod a vendéglátóhely másik részére! 

 

Nézd meg, milyen klub ajánlatokkal csábítanak kedvenc kutyabarát helyeink, mint a csodás terasszal rendelkező Vársliget Café, a frissességet és gyorsaságot garantáló PRE-GO, vagy a Római part legendás Evezős Sörkertje!

 

 
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?