EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

Gasztro képkockák I.

November van. Esik. Fél ötkor vaksötétben botorkálunk. Ja, és nem mellesleg 10 fok alá csökkent a hőmérséklet. Nem is kell több indok, hogy a vasárnap esti program egy óriási házimozizás legyen, tonnányi popcornnal és egy bögre forró teával. Vagy vörösborral. Vagy inkább forralt borral…

Legújabb cikksorozatunk első részében három igazán könnyed, nyálcsorgatós gasztro filmet mutatunk be Nektek! Házimozira fel!


Gasztroképkockák

 

A séf

A 2014-ben megjelent Jon Favreau rendezte vígjáték óriási kedvencünk. A történet dióhéjban: A főszereplő, aki egyben a film írója és rendezője is, kilép elit munkahelyéről és Michelin-csillagra pályázó séf helyett önmagát megvalósító foodtruck tulajdonos lesz. Mindeközben a gyönyörű Scarlett Johansson-nak főzőcskézik, -mondjuk ezért nagyon irigyeljük- próbál közelebb kerülni a kisfiához, és néha Robert Downey Jr. és Sophia Vergara is feltűnik a színen, amiért külön köszönet a rendezőnek. Imádtuk a zenéjét, az ételeket, a hangulatot és azt, hogy egy egyszerű aglio oliot is úgy esznek meg Scarlett Johansson-nal, mintha ez lenne az utolsó étel a földön, amit elfogyaszthatnak. 

 

Válassz egy óriás bécsit a Séf asztalából elvitelre, tölts egy korsó sört és mehet is a sztárparádé!

 

 

Gasztroképkockák 2

 

Ízlések és pofonok

Catherine Zeta-Jones és Aaron Eckhart szuper bájos főzős, vetélkedős, egymást eleinte utálós, aztán szeretős, összemelegedős vígjátéka egy tüneményes kislánnyal (Abigail Breslin) és egy kis tragédiával megbolondívta. Kedvencünk részünk, mikor a jóképű főhős személyzeti ebédet készít az étteremben… Az embernek csak úgy csorog a nyála. Meg az ételre is…

Kapj fel a PRE-GO-ban egy puttanesca spagettit, tökéletes párja lesz Scott Hick rendezésének!

 

 

Gasztroképkockák  3

 

Az élet ízei

2014 egy jó év volt, A séf mellett ez a csoda is kikerült a mozikba. Lasse Hallström rendező nálunk eleve garancia valami igazán jópofára, de Helen Mirren főszereplése még biztosabbá teszi a kasszasikert. India varázslatos ízei kontra Madame Mallory Michelin-csillagos étterme, gyönyörű tájak, a tökéletes omlett receptje, vidámság, a világ legbájosabb főszereplő párosa (Manish Dayal és Charlotte Le Bon), fűszerek és némi vizuális orgia: ez Az élet ízei.

 

Madame Mallory étterméhez hasonló exkluzív miliőért térj be a Salon étterembe, egy kellemes ebéd után pedig indulhat a mozimatiné!

 

Havonta frissülő szuper ajánlatokért töltsd le ingyenes Eventrend Club applikációnk, regisztrálj és élvezd a kedvezményeket!

 

 

 
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?