EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

ILLEMSZABÁLYOK

Sokak számára egyértelmű, sokakat nem érdekel de olyan is van aki nem is tud róla! Felsorolunk a legfontosabb illemszabályokat, hogy legközelebb már Te is magabiztosan lépj be az étterembe!


 

Mindig a férfi lép be először az étterem ajtaján! Sok férfi udvariasságból előre küldi a hölgyet, de ez nem helyes. Régről jön, hogy a férfinek kell ellenőrizni, hogy a hely biztonságos és utána a hölgy követheti őt.

 

Társaságban a férfiak mennek elöl a nők követik őket, illetve férfi zárja is a sort. Férfi szól az asztalfoglalásért is.

 

A kísérő személy után viszont a hölgy indul el, ő választja ki az asztalt és a helyet is, ahova szeretne leülni.

 

A férfi rendel a nőnek is! Amint a nő eldöntötte mit kér, az étlap összecsukásával jelzi azt. Majd a férfi megkérdezi mit kér és odahívja a pincért és közli mindkettejük döntését.

 

Férfinek figyelnie kell a nő poharát, akár borról akár vízről van szó. Amint elfogy automatikusan újra kell töltenie azt. A nő illedelmesen elutasíthatja, ha már nem kér többet.

 

A távozásnál a férfi felsegíti a nőre a kabátot és ismét ő megy ki először, a nő pedig követi őt. A már előbb leírtak alapján ugyanez igaz az utcára is.

 

 

Sokaknak ez a formaiasság lehet régimódi és divatja múlt, de a mai napig él és virul, főleg nagyon elegáns és exclusive éttermekben, így nem árt képben lenni velük, melyek is a legfontosabb szabályok!
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?