EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

Illemszabályok az üzleti vacsorán, amit érdemes tudni

Sok esetben az irodán kívül találkozunk az aktuális partnerrel, üzlettársal vagy ügyféllel. Ilyenkor a külső helyszínen több apró hibát is véthetünk, amikre fontos odafigyelni.


Illemszabályok üzleti vacsorán

 

 

Ismerd meg a vacsorapartnereidet! Mindig csinálj egy kis kutatást arról, hogy pontosan ki fog a vacsorára érkezni. Érdemes jegyzetek készítened az egyének hátteréről és cégeiről, hogy segítsd magadat a későbbiekben a beszélgetés kezdeményezésében és irányításában.

 

Ne farkas éhesen állíts be az étterembe, így az éhségen kívül tudsz a partnerre és a kommunikációra koncentrálni, hiszen ez a célja a találkozónak.

 

Figyelj a küllemedre! Dress code – ha elegánsabb étterembe mentek, figyelj oda, hogy ne a hétköznapi vagy sportos ruháidat viseld.

 

Első benyomás a legfontosabb. Legyél magabiztos és üdvözöld a vacsorapartnert egy erős kézfogással.

 

Próbáld kerülni az alkoholt, jobb tiszta fejjel tárgyalni. Kerüld a nehezen elfogyasztható ételeket illetve az erős illatúakat is, mint például a fokhagyma.

 

Kis falatokban fogyaszd az ételed, mivel közben kommunikáltok, így könnyebb azt fenntartani.

 

Végül köszönd meg az illetőnek a részvételt egy ismételt kézfogással.

 

Az alapvető illemszabályokról se feledkezz meg, mint a csukottszájjal való ételrágás vagy a könyöklés nem illemsége. De ezek talán már mindenkinek megvannak.:)

 

Eventrend Club helyszínajánlója:

 

EventrendClubApp-BRKLYN-ajánlat

 

BRKLYN

Ami pezsgőbb fiatalosabb hangulatot sugall. Mostani kedvezményünk a Sült bébirépa, céklával, fetával tahinis görög joghurt saláta mellé ajándék APEROL SPRITZ jár.  4 170 Ft helyett 2 390 Ft + 12% szervizdíj.  

 

EventrendClubApp-VárosligetCafé

 

Városliget Café

Elegáns környezet, kitűnő üzleti ebéd vagy vacsora helyszínéül! Ne hagyd ki az étterem specialitását, a Tányérhúst!

 

EventrendClubApp-PARTbisztró

 

P’Art Bisztró

A festői MÜPA épületében megtalálható megújult bisztró különleges fogásokkal várja vendégeit. Ha emelett döntesz olyan fogások várnak rád mint a Gulyásleves ragacsos Toffee piskótával, amire most kedvezmény is jár!

 

Kattints ide a többi ajánlatunkért!

 

Eventrend Club App – Mindig Több!
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?