EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

IDÉN IS MINIMAX!

MINIMAX családi programok a Symbolban!

 

Hétvégén programozni mindig jó, főleg ha kisgyerek is van már a családban. Idén is Minimax programok és Sunday brunch várja a családokat a Symbolban!


Következő programunkon a Mikulással találkozhatnak a gyerkőcök.

December 2-án érkezik a Mikulás a Minimax Családi Vasárnap és Symbol Sunday Brunch-ra! 12-15 óráig gyerekprogramokkal, játszó színpaddal, kézműves foglalkozással, pizza sütéssel, cupcake készítéssel, lufihajtogatóval és a Minimax gyerekcsatorna két sztárjával Macikutyával és Picicicával várjuk a családosokat, hogy a korlátlan ételfogyasztásos ebéd ideje alatt a gyerekek és szülők is jól érezzék magukat. 

A korlátlan ételfogyasztás házi limonádéval, kávéval és ajándék pohár pezsgővel 5800 Ft, melyet 12 és 15 óra között lehet igénybe venni. Vasárnapi ebédünk gyerekeknek 4 éves korig ingyenes, 12 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk.

 

Asztalfoglalás és bővebb információk: +36308163109

 

Töltsd le az ETC Appot, hogy időben értesülj a következő programokról és kedvezményekről!

 
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?