EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

Hazai termelők – PRE-GO

Ha a pezsgő városi életről van szó, a PRE-GO pontosan tudja, hogy a gyorsaság sokat számít az emberek életében. De ettől függetlenül mégsem akarják nélkülözni a minőséget és ezzel együtt a hazai termékeket!

 


Gondosan összeválogatott partnereik, mint a Semiramis kávé vagy a Lek-Vár-lak manufakturális és minőségi alapanyagokat biztosítanak a PRE-GO-nak, amelyekből a séfek és munkatársaik nagy gonddal állítanak össze finomabbnál finomabb tészta-, saláta- és szendvicskülönlegességeket.

 

Kínálatukban éppúgy megtalálhatóak a tudatos életmód ételei, mint a fast food éttermek ellenállhatatlan ízvilága. Kávénkat és magvas egészségbombáinkat (pl. Köles magvakkal és kókuszchipsszel) egyaránt kérhetjük normál és alternatv tejekkel, desszertjeinket, mint sajttorta vagy gofri, az említett Lek-Vár-Lak kézműves termékeivel! Szendvicseik között megtaálhatóak fehér, teljeskiörléső, sokmagvas és gluténmentes változatok is.

Élj és étkezz bárhogy, a PRE-GO-ban biztosan találsz valami fogadra valót!

 

Térj be Te is a PRE-GO-ba és élvezd az ízeket, amiket gyorsan kézhez kapsz!

 

Minőségi hazai termelők

 

Jelenlegi PRE-GO ajánlatunk a PESTRO ROSSO casareccia Menüben! Válaszd most a Casareccia tésztát + Rosso pesto menüben, ami tartalmaz salátát és egy kicsi limonádét is, most 1 740 Ft helyett 1 390 Ft-ért!

 

Kattints az ajánlatért ide!

 

Eventrend Club App – ne maradj le!
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?