EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

HAZAI ÍZEK

Nem tudod hova vidd a külföldről Magyarországra látogató ismerőseidet, hogy igazán megízleljék a magyar konyhát? Különböző éttermeket hoztunk el Nektek, amelyekből bármelyiket választjátok, tuti a magyar életérzés és a magyar ízek!


Városliget Café & Restaurant

 

Igazi hangulatos és egyben történelmi helyszínen elfogyasztani egy kellemes tradicionális ételt Budapesten, egyből meghozza a magyar életérzést és hangulatot! A Városliget Café & Restaurant a Városliget és Budapest elmúlt 100 esztendejének történelmét és kultúráját mutatja be, valamint az első Törley pezsgő bár is itt létesült!

A tradicinális ételek, mint például a Gulyás leves, ugyanúgy megtalálható az étlapon, mint a modernebb Cézár saláta.

A hely specialitása a szürkemarhából készült Tányérhús, ami Budapest aranykorát idézi. Valamint a helyben, frissen pörkölt fekete kávét se hagyjátok ki az ebéd vagy vacsora után, ha erre jártok!

 

Ropogós kacsacomb párolt káposztával, stircelt burgonyával és borban párolt almával

 

Salon Étterem

 

Az „esszenciális magyar gasztronómia” műhelyeként is ismert Salon étterem már látványával is a tradicionális és kifinomult Magyarországot tükrözi, helyszíne ugyanis a New York Palota. A ház chefje, Wolf András, fontosnak tartja, hogy magyar őstermelőkkel dolgozzon együtt, így a gazdaságot és a hazai ízeket is egyaránt támogatja. Az étteremben szezonális, 7 fogásos menüsor várja vendégeit közel száz féle magyar kézműves bor választékkal együtt!

 

Séf Asztala

 

A hús imádók figyelmébe ajánljuk ezt az éttermet! A hazai klasszikusok, mint a rántott hús vagy a kolbász hihetetlenül gondosan és ízletesen elkészítve hagyományos köretekkel, mint a tejfölös uborkasaláta, házi mustár variánsok mind megtalálható itt. Az igazi menüsor desszert nélkül nem teljes! Így a friss és mindig ellenállhatatlan nudlit se hagyjátok ki a sorból gyümölcs lekvárral megbolondítva! A Séf Asztala könnyen elérhető bárkinek a Westend City Center bevásárlóközpont földszintjén.

 

Séf Asztala tripla rántott hús

 

Fakanál Étterem és Bisztró

 

1999 óta várja vendégeit a Vásárcsarnok galériáján a tradícionális ízekkel operáló Fakanál Étterem és Bisztró. Ha igazán házias magyar érzetet adnád át barátodnak, akkor itt a legjobb helyen jársz! A piros-fehér kockás abrosz és a rendkívüli gondossággal elkészített magyar ételek biztosan jó választás lesz a hazai tradícionális kultúra bemutatásához!

 

 

Ne feledd!

Akárhova is mentek, mindig legyen nálad okostelefonod, és vele kedvenc Eventrend Club applikációd – mert így klubtagként a fenti helyeken (is) még jobb és még kedvezőbb ajánlatokat kaphatsz!

Az applikáció ingyenesen elérhető az Apple Store és Google Play áruházakban is!

 

 
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?