Vörösboros Gin Sour- bor és gin, két tökéletes ital egy pohárban.
- 3 cl Hendrick’s gin
- 2 cl bodzalikőr
- 2 cl cukorszirup
- 2 cl citromlé
- 1 tojásfehérje
- 2 cl minőségi olasz vörösbor
Shakerben 15-20 másodpercig rázd össze a vörösboron kívül az összes hozzávalót, tegyél hozzá jeget és folytasd még 20 másodpercig. Hosszú pohárban kínáld, jéggel, a vörösbort pedig óvatosan, egy kanál segítségével csurgasd az italba, hogy a szemet is gyönyörködtesse.
Hendrick’s Sour- a savanyú íz kedvelőinek.
- 6 cl. Hendricks
- 3 cl cukorszirup
- 2 cl citromlé
- 4 csepp Bittermens Orange Cream Citrate szirup
A hozzávalókat keverd össze egy félig jéggel töltött shakerben és kész is vagy. Daiquiri kehelyben lesz igazán mutatós!
Gin & Tonic-az örök klasszikus.
- 6 cl Hendrick’s
- 150 ml Fever-tree tonic
- uborkaszeletek/lime
Jéggel, uborkával szuper frissítő, de készítheted lime-mal, citrommal is. Tedd különlegessé egy kis rozmaringgal, bazsalikommal vagy mentával. Ha pedig kísérletező kedvedben vagy, rózsavízzel, rózsaszirmokkal kínáld!
Ha a piszkos munkát inkább másra bíznád és csak kényelmesen ücsörögve, bulis hangulatban végigkóstolnád kedvenc gin-es koktéljaink, irány a Brklyn és kérj a csinos felszolgálótól egy HENDRICK’S SOUR-t, egy GIN AND WINE-t, vagy egy BRKLYN G AND T-t! Cheers!