EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

FRÖCCSRE FEL!

Egy fröccs nem fröccs! Hát még a variációi… A fröccsök nyáron élik a virágkorukat, na de a kisfröccsön és a hosszúlépéseken meg a házmesteren kívül lehet azért feldobni a bor + szóda kapcsolatát!


Ízlésvilág szerint lehet cifrázni különböző gyümölcsökkel, más italokkal – akár otthon elkészítve is. Citrusos, felpezsdítő élményért lime levet, gyömbért adjunk a száraz fehér bor + szóda mellé! A hatás nem marad el! 

Aki még izgalmasabbra vágyik akár egy kis ginnel is megspékelheti a nyári italt! Az édesebb vonalért pedig friss málnát, epret vagy akár bodza levet is adhatunk a kedvelt fröccs kombónkhoz! Mi imádjuk! Jégkockával, kellemes zenével, barátokkal és napsütésel vagy akár naplementével is tökéletes megoldás! Kísérletezz saját koktél fröccsel, elronthatatlan!

 

Nézz körül nálunk is! Válaszd kedvenc helyed az Eventrend Club elfogadóhelyek közül, és frissítsd fel magad egy helyi koktél különlegességgel!

Megeshet, hogy akár egy fröccs alapút is találsz :)

 

 
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?