EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS
BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

Elfogadóhelyek

Akadémia Klub Büfé

Az Akadémia Klub – melyet berendezése, stílusa, hangulata alapján nevezzük Klubnak – a Magyar Tudományos Akadémia Széchenyi István téri Székházának a Duna-parti szárnyában található. Alapvető célja, hogy a hazai tudományos és gazdasági élet meghatározó vezetői, szakemberei egyedi, magas színvonalú környezetben találkozhassanak egymással. Ennek érdekében az Akadémia Székházának építészeti rekonstrukciójához kapcsolódva – Finta József tervei alapján – 1998-ban alakították ki Budapest talán legszebb éttermét, klubját és rendezvényhelyszínét. Az impozáns Székházban létrehozott patinás környezet és csodálatos panoráma fogadja a vendégeket. Az Akadémia Klub összhangot teremt a régi és az új között.

   
1051Budapest Széchenyi István tér 9.
+36 1 312 0626

BRKLYN

Brooklyn a Kazinczy utcába költözött. Az a Brooklyn, ami Amerika olvasztótégelyeként mindenkit befogad és elfogad. Brooklyn, New York nyüzsgő városnegyede, tele élettel és értékekkel. Értékekkel, mint a sokszínűség, a nyitottság, a kreativitás, az inspiráció, a pezsgő élet vagy a streetfood. Egy városrész, mely gyárnegyedekből lett szórakozóhelyekkel van tele. Az a városrész, amelynek lakossága olyan színes és változatos, mint talán semmilyen más városé a világon. Brooklyn itt van. BRKLYN a Kazinczy utcában. Egy csepp Amerika, egy csipetnyi színesség, de mindenekelőtt egy hely, ahol barátok közt vagy. A BRKLYN, hasonlóan Brooklyn számtalan helye mellett, a Kazinczy utca ipari épületéből, trafóházából vált színvonalas bárrá. A BRKLYN Budapest olvasztótégelye, ahol barátok azok is, akik az életben nagyon különböző utakon járnak. BRKLYN itt barátokra találsz.

   
1000Budapest Kazinczy utca 48.
+36 30 945 80 58

1031Budapest Nánási út 55.
+36 1 240 1188

Evezős Sörkert

"Az Evezős Sörkert fővárosunk egyik legnépszerűbb kiránduló helyén, a Római parton, kora tavasztól késő őszig várja kedves Vendégeit! Az elmúlt három évtized alatt az „Evezős” fogalommá vált, elsősorban a mindig friss hekknek, a kiváló minőségű grill ételeknek, a méltán híres halászlének valamint a magas színvonalú ügyfélélmény nyújtásának köszönhetően. Ezen értékeket messzemenően szem előtt tartva egy kiváló, profi csapat dolgozik azon, hogy vendégeink újra és újra visszatérjenek hozzánk. A Római part talán legjobb sült hekkjével, 4 féle csapolt sörrel, házi készítésű limonádékkal és sok egyéb finomsággal várjuk Önöket Dunai panorámás kerthelyiségünkben, ahol 2017-ben még biztosan a megszokott környezetben, a nagy melegben is kellemes felfrissülést nyújtó öreg fák árnyékában adódik alkalom a kikapcsolódásra, egy jóízű ebéd vagy vacsora elfogyasztására. Az igényes háttérzene mellett élő zenével, a nyári főszezonban heti 2 alkalommal fergeteges retro bulikkal, törzsvendégeink által méltán kedvelt fellépőkkel tesszük felejthetetlenné az itt töltött estéket. Lépjen ki a hétköznapokból, jöjjön el hozzánk, mindig örömmel látjukNyitva tartás: V-Cs 11:00-23:00, P-SZO 11:00-00:00"

   
1034Budapest Római part 34.
+36 1 367 2933

Fakanál Étterem

A Fakanál és Bisztró 1999 óta Budapest szívében, a Vásárcsarnok galériáján várja vendégeit. Kitűnő ízekkel, házias jellegű fogásokkal, igazi magyaros konyhával, melyhez a szükséges alapanyagainkat kizárólag magyar termelőktől vásárolja. Kínálatából soha nem hiányoznak a már sokak által elfeledett tradicionális, kiadós magyar étkek és a kitűnő borok. Karakteres, igényes ízvilágát, minőségi szolgáltatásait akár kitelepülve, külső helyszínen is magas színvonalon tudja biztosítani.

   
1093Budapest Vámház krt. 1-3. I. emelet
+36 1 217 7860

Gólvonal Bistro

A Gólvonal Bisztró Groupama Aréna étterme, sport pubja amely hétfőtől szombatig várja vendégeit sportos ételekkel, sok óriástévével, meccsekkel, Fradi játékosokkal és mérsékelt árakkal. Az étterem kiválóan alkalmas üzleti megbeszélések, ebédek, vacsorák lebonyolítására, vagy a Fradi shop-ban való vásárlás után egy pohár ital vagy kávé elfogyasztására. Sport, foci, kényelmes parkolás, színvonalas ételek - ez a Gólvonal Bisztró a Groupama Aréna főépületében.

   
1091Budapest Üllői út 129. Groupama Aréna
+36 30 922 0269

Hütte

NYITVA TARTÁS: Hétfő- Péntek : 9:00-13:00 / 17:00-21:00 Szombat: 10:00-14:00 / 16:00-21:00 Vasárnap: 10:00-14:00 / 16:00-20:00 A Hütte nyitva tartása megegyezik a Jégpálya nyitva tartásával. JEGYÁRAK: Diák / Nyugdíjas Hétfő- Péntek 13:00-ig : 1 000 Ft Péntek 17:00-tól : 1 500 Ft Felnőtt Hétfő- Péntek 13:00-ig: 1 500 Ft Péntek 17:00-tól: 2 000 Ft 6 éves kor alatt ingyenes a belépés KORCSOLYA KÖLCSÖNZÉS: 1 800 Ft/ alkalom (2000ft letét amit a használatbavétel után visszakap)

   
1146BudapestOlof Palme sétány 5.
+36 30 869 1426

New York Café

A New York Kávéház több kort, több rendszert, több sorsfordító történelmi változást élt át. Mégis, szinte mindig újjászületett, élet pezsdült benne, birtokba vették a kényelemre, otthonosságra vágyó művészek, kiválóságok és közemberek egyaránt. A Boscolo Csoport újjáépítette, hogy patinája a huszonegyedik században is ugyanazt jelentse, amit egykor a szépségre és a részletekre jobban odafigyelő korban jelentett. A „Világ Legszebb Kávéháza” 1894-es nyitása óta a város egyik leghíresebb vendéglátóegysége, mely napjainkban is a modern budapesti vendéglátás egyik vezető alkotóműhelye.

   
1073BudapestErzsébet krt. 11.
+36 1 886 6167

NYEREMÉNYKUPON

Valami

   
1000Budapest Római part 34.

P'Art Kávéház és Bisztró - MÜPA

Megújult környezet és különleges ételek A P’Art Kávéház és Bisztró újonnan kialakított, letisztult környezetében kóstolhatják meg vendégeink kreatív séfünk, Krausz Gábor által összeállított ételkínálatot. Tökéletes helyszín vagyunk egy napsütéses ebédre a MÜPA-ban tett látogatás után, egy pihentető kávézásra a Duna parti sétát követően, egy különleges üzleti vagy privát vacsorára a budapesti éjszakában. Szeretettel és szakértelemmel várjuk vendégeinket! Kreatív séfünk, Krausz Gábor által összeállított, izgalmas fogásokkal teli étlappal találkozhat a P’Art Kávéház és Bisztróban. A gasztronómiai élmény garantált! Térjen be hozzánk egy kellemes vacsorára koncert előtt, vagy fogyasszon el egy finom italt az előadás után!

   
1095Budapest 1095 Komor Marcell u. 1. MÜPA
+36309985498

Parlament Café

A Parlament Café az Országház Látogatóközpontjában, a Kossuth tér északi felén található. Elsődleges célja a Parlamentbe érkező turisták színvonalas és gyors kiszolgálása, de nem titkolt szándéka a Kossuth téren sétáló, nézelődő vendégek megszólítása sem. A kávézó modern kortársaihoz hasonlóan hideg- meleg italokat, süteményeket, szendvicseket, salátákat, egyszerű főételeket kínál megfizethető áron a betérő vendégeknek, gyors pultkiszolgálás keretében.

   
1000BudapestOrszágház Látogatóközpont, 1055 Budapest, Kossuth tér 1-3.
+36 30 436 1345

PRE-GO

Mindenkinek kell egy hely, ahol egy kicsit el tud bújni a nagyváros zaja elől, ahol meg tud pihenni a rohanó hétköznapok során. A PRE-GO mostantól tárt karokkal vár, ha szeretnél kiszakadni egy pár percre a szürke hétköznapokból! Mielőtt továbbmennél… állj meg nálunk egy percre, egy finom kávéra vagy tésztáraMegtalálsz minket a Széll Kálmán téren, a támfal épületében, az alagút mellett!

   
1024BudapestSzéll K. tér támfal épület az alagút mellett
+36 70 199 8087

Salon Étterem

A Salon étterem az „Esszenciális magyar gasztronómia” műhelye, mely a szépségéről híres New York Palotában kapott helyet. A fine dining étterem különleges hangsúlyt fektet a felhasznált alapanyagok minőségére, ezért Wolf András Executive Chef személyesen tart kapcsolatot Magyarország számos őstermelőjével. A szezonális étlap formájában kínált hétfogásos menüsor, valamint a közel százféle magyar kézműves borból álló választék teljessé teszi a gasztronómiai utazást.

   
1073Budapest Erzsébet krt. 11.
+36-1-8866-167

Séf Asztala Kossuth tér

Egy világ zúg körülöttünk, mi meg csak rohanunk benne? Gyors az élet, de élvezetessé tenni azért lehet! Mennyit számít, ha nem csak levegőt veszünk, de néha fellélegzünk, ha nem csak táplálkozunk, hanem élvezzük az életet, jókat és finomakat eszünk. A hétköznapi gyorsétkezés válogatott alapanyagokra, kedvenc otthoni ízeinkre is építhet. Mi bebizonyítjuk, hogy igenis lehet a legnépszerűbb hagyományos fogásoknak, az otthoni kedvenceknek is jó minőségű alapanyagokra építő gyorsétterem lánca. Megosztjuk a tudást, amellyel a mindennapi étkezés is olyan élmény lesz, amit bárki élvezhet, ahelyett hogy otthon főznie kellene. Olyan hozzáértéssel és odaadással tesszük mindezt, hogy a hozzánk betérők úgy érzik majd, mintha a séfünk konyhaasztalához ültek volna. Mert élni szeretni, élni tudni kell!

   
1055BudapestKossuth tér 6-8.
+3630 602 4065

Séf Asztala Westend

Egy világ zúg körülöttünk, mi meg csak rohanunk benne? Gyors az élet, de élvezetessé tenni azért lehet! Mennyit számít, ha nem csak levegőt veszünk, de néha fellélegzünk, ha nem csak táplálkozunk, hanem élvezzük az életet, jókat és finomakat eszünk. A hétköznapi gyorsétkezés válogatott alapanyagokra, kedvenc otthoni ízeinkre is építhet. Mi bebizonyítjuk, hogy igenis lehet a legnépszerűbb hagyományos fogásoknak, az otthoni kedvenceknek is jó minőségű alapanyagokra építő gyorsétterem lánca. Megosztjuk a tudást, amellyel a mindennapi étkezés is olyan élmény lesz, amit bárki élvezhet, ahelyett hogy otthon főznie kellene. Olyan hozzáértéssel és odaadással tesszük mindezt, hogy a hozzánk betérők úgy érzik majd, mintha a séfünk konyhaasztalához ültek volna. Mert élni szeretni, élni tudni kell!

   
1063BudapestBudapest, Váci út 1-3. Westend City Center - Food Court
+36 70 199 8093

Symbol Budapest

Óbuda legpatinásabb részén, a Kolosy tértől 150 méterre található Budapest első zenés, gasztronómiai komplexuma, rendezvényháza. Egy több száz éves épületben került kialakításra a hét helyszínből álló SYMBOL Budapest, mely közel 3000 négyzetméteren várja azokat, akik értékelik az állandóságot, a tradíciót, de mégis éheznek valami egészen újra. Rendezvényhelyszíneink mindegyike külön hangulatot testesít meg, így egyedi hangulatot biztosít minden rendezvényhez.

   
1036BudapestBécsi út 56. Symbol Budapest
+36 30 748 4050

Tóterasz Budapest

Az 1896-os Millenniumi Kiállításra épült Vajdahunyadvár látványa sehonnan nem olyan szép, mint télen a jégről, nyáron meg egy csónakból. És az sem csalódik, aki partra száll egy hűsítő italra vagy egy könnyű nyárias ebédre vagy vacsorára. Nyár a tavon – Tóterasz májustól augusztusigA Tóterasz egyszerű, de ízlésesen berendezett hangulatával, egyedülálló történelmi környezetben várja vendégeit. Kiváló helyszíne lehet különböző romantikus eseményeknek, baráti összejöveteleknek, üzleti találkozóknak. Szívesen látjuk a belvárosban kirándulókat, kerékpározókat és persze a házi kedvenceket is. Tél a jégen – decembertől februárig a Tóterasz átalakul HüttévéHa a Műjégpályán korcsolyázva megszomjaznál, vagy csak valami melegre vágysz – a Hütte épületében finom falatokkal, forró italokkal várunk! Melegedőnk a Jégről közelíthető meg, annak nyitva tartási idejében várjuk mi is Kedves Vendégeinket.

   
1146Budapest Olof Palme Sétány 5.
+36 30 989 4354

Városliget Café & Restaurant

A Városliget Café & Restaurant egy modern, de ugyanakkor a Városliget és Budapest elmúlt 100 esztendejének történelmét és kultúráját bemutató polgári kávéház, valamint az ország első Törley pezsgőbárja. Megálmodóinak célja az volt, hogy a város szívében, történelmi környezetben zajló különféle aktív és inaktív programok kiegészítéseként nyújtsanak méltó vendéglátást. A főváros egyik emblematikus helyszínén, a Műjégpálya épületében helyet kapó étteremben ötvöződik a tradicionális magyar vasárnapi ebéd hangulata a mai és egykori városligeti romantikával. A hely különlegességei a frissen pörkölt feketekávé és a szürkemarhából készült tányérhús Budapest aranykorát idézik.

   
1146BudapestOlof Palme sétány 5.
+36 30 869 1426

Zichy Park Hotel

A szekszárdi dombvidék ölelésében, az egykori Zichy birtokon, 15 hektáros érintetlen természetes környezetben fekszik a pihenést és aktív kikapcsolódást kínáló Zichy Park Hotel**** komplexum. Mi megőriztük és megteremtettük a természetközeli környezetet, szolgáltatásainkkal pedig segítséget nyújtunk a tartalmas kikapcsolódáshoz. A bikácsi Zichy Park Hotel a hétvégi pihenések, családi nyaralások, wellness hétvégék, céges rendezvények, konferenciák, outdoor tréningek, esküvők ideális helyszíne.

   
7043Bikács,Kistápé-liget, 7043 Zichy Park Hotel
+36 75 676 160

New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?