EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

EBÉD! HOL?

Hétközben a napi rohanásból, munkából jó kiszakadni és leülni egy órára megebédelni kollégákkal, barátokkal. Ilyenkor jól esik ezt az időt jó környezetben és jó ételek társaságban eltölteni.


Mai blog cikkünkben összeszedtük nektek, hogy melyek azok a helyek, ahova nyugodt szívvel küldünk titeket ebédelni.

 

Gólvonal Bistro

Heti menü ajánlattal és remek magyaros ételekkel várják a vendégeket minden nap hétfőtől péntekig a Gólvonal Bistro-ban. A menü tartalmaz levest és egy főételt.

A leves + főtétel ára : 1490 Ft, de ha csak a főtétel bér beléd 990 Ft-ért ehetsz!

 

Fakanál Étterem

Kifejezetten az ebédre specializálódva várja önkiszolgáló éttermében, a belvárosban vendégéit a Fakanál Étterem. Kiadós magyaros levesek, főételek és desszertek fogdják az ebédre vágyókat az étlapon. Kifejezett ebéd menü itt nincsen, mivel itt minden gyakorlatilag egy lehetséges ebéd!

 

PRE-GO

A legjobb hely elviteles és gyors ebéd megoldásnak: PRE-GO! Isteni tésztákat illetve salátakat kérhetsz, ráadásul magad állíthatod össze az ízeket, saját elképzelésed és ízlésed szerint! Kérj egy doboz tésztát és fogyaszd helyben, a munkahelyeden vagy amíg jó idő van, akár egy parkban!

 

Séf Asztala

A WestEnd alsó szintjén várja ebédelni vágyóit a nemcsak minőségi rántotthúsokat kínáló Séf Asztala! Aki egyszer belekóstolt Wolf András ízeibe, biztosan még egyszer visszatér! A rántotthúsok mellett szendvicsek, saláták, kolbász menük és egyéb ínyencségek között válogathattok! Érdemes ebédidőben időben elindulni, mert a sor a kasszánál mindennapos!

 

Ne felejtsd el csekkolni Eventrend Club alkalmazásodat, hátha holnap a Te kedvenc éttermedben lesz egy szuper akció, amit akár ebédidőben is felhasználhatsz!

Séf Asztala – Tripla sültkolbász menü – MOST KLUBÁRON az eventrend Club APPLIKÁCIÓVAL!

 

 

 
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?