EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

A nyár kedvenc itala

Képzelj el egy forró, nyári délutánt… tombol a kánikula, te épp kijöttél a klímás irodából és másra se vágysz, csak egy hűsítő, frissítő koktélra, ami egy tengerparti nyaralás hangulatát idézi… Nincs is tökéletesebb választás, mint egy jeges, narancsos, kesernyés és egyben édes Aperol Spritz. Szeretnéd otthon is profin elkészíteni? Olvass tovább!

 


 

Az Aperol Spritz, más néven Veneziano készítése borzasztó egyszerű! Ha jó minőségű alapanyagokat választasz és betartod a tökéletes keverési arányt, már csak néhány narancskarikára és jégkockára lesz szükséged!

 

 

 

A legjobb éttermek bartenderei a 3:2:1 arányra esküsznek, vagyis 3 rész prosecco, 2 rész, aperol, 1 rész szóda! Karikázz fel fél narancsot, és tölts meg egy öblös vörösboros poharat jéggel, majd önts bele 6 cl proseccot, 4 cl Aperolt és 2 cl szódát. És kész is vagy! Ellenállhatatlan…

 

 

 

Ha pedig nincs kedved otthon bajlódni az elkészítéssel, próbáld ki a BRKLYN Aperol Spritzét, ami tonhalsaláta mellé Eventrend Club appal ajándékba jár, illetve ha valami igazán különleges ízre vágysz, kóstold meg a Városliget Café Városliget Spritz-ét, ahol az Eventrend Club app felmutatásával számos remek, kedvezményes ajánlat közül választhatsz!

 

Eventrend Club – Ne maradj le!
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?