EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

Aktualitások, hírek

Fontos változások a Club kártyán lévő pontok felhasználásával kapcsolatban!

Ezúton szeretnénk egy kis betekintést adni Önöknek is abba, hogy milyen változtatások várhatóak 2017-ben az Eventrend Club életében.

Bikács - Zichy Park Hotel

Közeleg a nyár, az idő egyre szebb, most azonban érdemes kihasználni az előszezoni kedvezményeket, ha egy kis pihenésre vágyunk! A Zichy Park Hotel különleges csomagajánlattal várja a kikapcsolódni vágyókat!

Vasárnapi ebéd a Dunyha Étteremben

Szeretnéd, ha a vasárnap délelőttöd szabad lenne? Spórold meg az időt a főzéssel, és ebédelj a Dunyha Étteremben, ahol minden vasárnap sunday brunch-on vehetsz részt!

Séfajánlat a Dunyha Étteremben

Végre itt a nyár, ami magával hozta a finom, friss alapanyagokat! A Dunyha Étterem júniusi séfajánlatában ezek köszönnek vissza.

Kutyabarát Dunyha Étterem

A budai hegyek ölelésében, mesés környezetben található a Dunyha Étterem, mindössze 20 percre a nyüzsgő belvárostól. Ezen a természetközeli helyen várjuk a kutyával érkező gazdikat!

Élőzenés ebéd és vacsora a Városliget Café-ban

Ebédeljen, vacsorázzon hangulatos élőzene kísérettel a Városliget Café & Restaurant-ban, ahol az elképesztő kilátás, a csodás ízek és az élőzene is emlékezetessé teszik az élményt.

Puskás Pancho Sport Pub chef ajánlat

A Puskás Pancho Sport Pub séfje ismét fenséges fogásokat álmodott meg, melyeket most meg is kóstolhatunk a Kolosy tér közelében található étterem különleges, tavaszi ajánlataként. 

Séfajánlat a Dunyha Étteremben

Végre elérkezett a tavasz, ezzel együtt pedig a medvehagyma szezon is! Ennek örömére a Dunyha Étterem áprilisi séfajánlata finom medvehagymás ételeket tartalmaz!


1/2

címkék:
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?