EVENTREND CLUB
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS

Töltsd le az ingyenes Eventrend Club alkalmazást és élvezd ajánlatainkat!

A legnépszerűbb helyeken használhatod, mint BRKLYN, Séf asztala, New York Café, PRE-GO, Symbol Budapest, Városliget Café & Restaurant, Puskás Pancho Pub, Evezős Sörkert, Fakanál Étterem és még számos más elfogadóhelyen!

BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ

Budapesti advent

Ha december, akkor advent, ha advent, akkor karácsonyi vásár, ha pedig karácsonyi vásár, akkor forralt bor! Puncs, kolbász, kürtőskalács, szittya pita, ezek nélkül mit sem ér egy valamirevaló adventi forgatag, mindenesetre mi a kolbász körkép helyett most egy kis forralt bor túrára invitálunk benneteket!


 

Advent-Eventrend

 

Induljon a lista a kedvencünkkel: Az Óbudai Fő tér decemberben egy varázslatos Disney mesévé alakul át! Nem túl nagy, nem túl tömött, a klasszikus étel, ital választék mellett még egy körhinta is helyet kapott, hogy a jó értelemben vett giccs fogalmát minden értelemben kimerítse! A macskakövek és a gyönyörűen kivilágított városháza maga a csoda, ha pedig már teljesen átfagytatok, megkóstoltátok a gusztusos grill sajtot és lefojtottátok egy panyolaival, irány melegedni a pár HÉV megállóval odébb található Cziniel cukrászdába!

 

Advent-Eventrend1

 

Ha semmiféle tömegiszonnyal nem küzdesz, szeretnéd egy kicsit úgy érezni, mintha valahol külföldön lennél és kaptál 13. havi fizetést, a Vörösmarty a te helyed! A főváros első és egyik legpompásabb vására mindent tud, amit a többi kisebb társa, de az utóbbi pár év népszerűsége miatt kissé zsúfolt lett. Mindenesetre mi imádjuk a nyomott mintás poharaikat! Dobjatok be egy kürtőskalácsot, aztán sétáljatok át a BRKLYN-ba vacsorázni, akár az Erzsébet téri, szintén népszerű és forgalmas karácsonyi forgatagát útba ejtve!

 

Advent-Eventrend3

 

A Várkert Bazár adventi “vására” a listánk koronázatlan királynője, ha csak a panorámát és a programkínálatot vesszük figyelembe! A Duna partján andalogni a hóesésben egy pohár forralt borral… Jellegében egész más, mint a társai, hiszen beltéren élvezhetik az odatévedő érdeklődők a színvonalas előadásokat és workshopokat. Se tömeg, se kolbásszag...Fázósoknak kötelező! Itt ugyan lakmározni nem lesz lehetőség, de dobjatok be a PRE-GO-ban egy gyors ebédet és már mehettek is kulturálódni a a mesés Várkert Bazárba.

 

Ha pedig elkerülnéd a várost és a tömeget, nézz ki Szentendrére, vagy a Nagytétényi Kastélyba, ahol szintén élvezheted a szebbnél szebb adventi fényeket és hangulatba kerülhetsz a karácsonyi ünneplésre!

 

Ha még nem tetted volna meg, töltsd le az ingyenes Eventrend Club appot és használd fel elfogadóhelyeinken a jobbnál jobb kedvezményeket!
New York Café TripAdvisor

Bizotsan megvásárolja a kupont?